Om dhphoto

Jag som driver dhphoto heter Dennis Hallgren.

fotograf Dennis HallgrenJag har fotograferat i över 30 år men 2009 startade jag dhphoto, och det kändes fint. Jag har koll både på det tekniska såväl som estetik, komposition och ljussättning. Jag hjälper dig att posera så att det ser bra ut på bild och är noga med detaljer, som att håret ligger som det ska och kläder sitter rätt. Jag är kreativ, tycker om att skapa och har mycket idéer.

Exakt hur själva fotograferingen går till varierar, eftersom vi försöker lyssna och anpassa oss så vi får fram det där extra – det som gör dig till just dig. Därför är det bra om vi kan prata igenom det ett tag före och kanske utbyta lite exempelbilder, så att fotograferingen blir som ni vill ha den. Vi har en stor bildbank med bilder att visa, både med bilder vi själva tagit, och andras bilder, så att du får inspiration till dina egna bilder. Fråga oss om mer information.

Var finns vi?

Vi finns i Svenljunga, men vi har kunder från Göteborg, Mölnlycke, Landvetter, Partille, Lilla Edet, Stenungsund, Borås, Fristad, Ulricehamn, Jönköping, Tranemo, Gislaved, Anderstorp, Kinna och Skene.

Öppettider

Vi tar i huvudsak bokningar på fredagar, men övriga vardagskvällar och helger kan fungera. Alla tider utom drop-in för körkorts- och ID-fotografering, fredagar 12-14, måste tidsbokas.

Studion

Studion ligger på Nylännesgatan 6 i Svenljunga. Det ligger i markplan, så det är inga problem för rörelsehindrade. I studion har vi studioblixtar, bakgrunder och diverse rekvisita. När vi fotograferar på företag tar vi med all nödvändig utrustning, som t.ex. studioblixtar och bakgrunder. Vi fotograferar naturligtvis också utomhus, och då kan vi ta med portabla, batteridrivna, blixtar som även kan användas i andra miljöer där studioblixtar inte kan användas. Vi kan även ta bilder inomhus hos er, och då tar vi med vår portabla studio som vi använder om det befintliga ljuset inte räcker. När vi fotograferar på företag tar vi med all nödvändig utrustning, som t.ex. studioblixtar och bakgrunder. Varje fredag har vi drop-in för körkorts/ID-foto kl 12:00-14:00.

Vi utgår från Svenljunga och Tranemo kommuner men vi kan åka landet runt, eller t.o.m. utomlands, mot reseersättning.
Vi har inte särskilt långt till Skene, Kinna, Borås, Göteborg, Gislaved och Ulricehamn.

Vi fotograferar det mesta – bröllop, porträtt, gravida, nyfödda, barn, familjer, par och grupper – inomhus, utomhus eller på plats hos er med vår portabla studio. Vi gör också s.k. Fine Art-fotograferingar, dvs. stylade fotograferingar, ofta med mer dramatisk ljussättning och rekvisita. Vi fotograferar även djur, antingen som studiobilder eller utomhus. Det kan vara på en plats vi väljer eller hos er. Har du en bildidé du vill förverkliga, så skicka oss gärna en beskrivande bild.

Det enda vi INTE fotograferar är avklätt och naket i förförisk posering.

Bor du långt bort eller vill fotograferas i hemmiljö?

Oss veterligen är vi är också helt ensamma och definitivt först i Sverige med
[ Porträttparty! ]
Läs om den här spännande möjligheten under menyn Porträttparty, och hur du kan få kostnadsfria porträtt!

Du kanske tillhör dem som bor långt från oss, men tycker om våra bilder och vill utnyttja våra erbjudanden. Titta då på lite närmare på det här konceptet.
Samla ihop minst 6 st som vill fotograferas, så bjuder vi på fotograferingsavgiften. Milkostnad tillkommer.
Värdinnan får dessutom 20% på den samlade beställningssumman från de övriga att använda till de egna bilderna. Kanske blir det helt kostnadsfria bilder för värdinnan!

För tidsbokning eller om du vill ha mer information eller en offert så hör av dig genom att maila eller ringa 0708-579539.
Vi har öppet när du har tid!

Välkommen!

Dennis Hallgren
dhphoto
Nylännesgatan 6
51253 SVENLJUNGA

Företaget har naturligtvis F-skattsedel!